in

Horoscop săptămânal Taur (17 aprilie – 23 aprilie 2023)

Începutul săptămânii (17 – 19 aprilie): Cu Marte în propriul semn, veți dispune de multă energie și entuziasm pentru a vă ocupa de proiecte și sarcini importante. Aveți încredere în abilitățile voastre și nu ezitați să vă asumați responsabilități. Acesta este un moment favorabil pentru a vă stabili obiective pe termen lung și pentru a vă dezvolta planuri de acțiune concrete.

Mijlocul săptămânii (20 – 21 aprilie): Luna în Leu vă va încuraja să fiți mai creativi și să explorați noi modalități de exprimare. Acesta este un moment propice pentru a vă dedica unor activități artistice și pentru a vă împărtăși ideile și emoțiile cu ceilalți. Veți simți nevoia de a experimenta și a vă îmbogăți experiența de viață.

Weekend (22 – 23 aprilie): Venus în Taur vă aduce o perioadă de bucurie și armonie în relațiile sentimentale. Veți simți nevoia să vă apropiați de partener și să vă consolidați legătura afectivă. Acesta este un moment propice pentru a vă exprima sentimentele și pentru a vă bucura de momente romantice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop săptămânal Berbec (17 aprilie – 23 aprilie 2023)

Horoscop săptămânal Gemeni (17 aprilie – 23 aprilie 2023)