in

Horoscop săptămânal Capricorn (23 aprilie – 30 aprilie 2023)

Începutul săptămânii (24 – 26 aprilie): Soarele în Taur vă va îndemna să vă acordați mai multă atenție vieții de familie și locuinței. Acesta este un moment propice pentru a vă consolida relațiile cu cei dragi și a vă gândi la modalități de a îmbunătăți atmosfera și confortul în căminul dvs. Mercur în Gemeni vă va spori abilitățile de comunicare, facilitând discuțiile cu familia și partenerul.

Mijlocul săptămânii (27 – 28 aprilie): Luna în Balanță vă va inspira să vă îmbunătățiți viața socială și să vă consolidați relațiile cu prietenii. Acesta este un moment bun pentru a vă împărtăși gândurile și sentimentele și a vă implica în activități care vă aduc în contact cu persoane noi și interesante.

Weekend (29 – 30 aprilie): Venus în Gemeni vă va aduce o atmosferă plăcută și relaxantă în viața voastră sentimentală. Veți simți nevoia să petreceți timp de calitate cu partenerul și să vă bucurați de momente de tandrețe și afecțiune. Acesta este un moment ideal pentru a vă exprima sentimentele și pentru a vă bucura de momente romantice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop săptămânal Săgetător (23 aprilie – 30 aprilie 2023)

Horoscop săptămânal Vărsator (23 aprilie – 30 aprilie 2023)