in ,

Horoscop săptămânal Taur (27 martie – 2 aprilie 2023)

Dragă Taur, în săptămâna 27 martie – 2 aprilie, vei fi învăluit într-o aură de mister și visare, datorită influenței planetelor în mișcare în cerurile astrale. Energia acestei săptămâni te va îndemna să explorezi adâncurile emoțiilor tale și să te conectezi cu latura ta spirituală.

La începutul săptămânii (27-28 martie), Mercur, mesagerul zeilor, îți va aduce o claritate de gândire și va facilita dialogul în relațiile personale și profesionale. Acesta este un moment favorabil pentru a rezolva neînțelegeri și a împărtăși ideile tale cu ceilalți.

Pe măsură ce săptămâna avansează (29-30 martie), Venus, zeița iubirii și frumuseții, îți va aduce oportunități pentru a-ți exprima creativitatea și a aprecia lucrurile frumoase din viața ta. Este o perioadă propice pentru a te bucura de plăcerile simple și a te concentra pe relațiile afective.

Weekendul (1-2 aprilie) va fi marcat de influența Lunii pline, care te va îndemna să analizezi resursele tale financiare și să-ți stabilești obiective realiste pentru a-ți îmbunătăți situația materială. Reflectă asupra cheltuielilor tale și ai încredere în intuiția ta pentru a face alegeri înțelepte în privința banilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop săptămânal Berbec (27 martie – 2 aprilie 2023)

Horoscop săptămânal Gemeni (27 martie – 2 aprilie 2023)