in

Horoscop săptămânal Balanță (23 aprilie – 30 aprilie 2023)

Începutul săptămânii (24 – 26 aprilie): Soarele în Taur vă va încuraja să vă concentrați pe relațiile cu ceilalți și să vă consolidați parteneriatele. Acesta este un moment propice pentru a vă comunica nevoile și așteptările și a vă armoniza relațiile personale și profesionale. Mercur în Gemeni vă va spori abilitățile de comunicare, facilitând discuțiile și colaborările cu cei din jur.

Mijlocul săptămânii (27 – 28 aprilie): Luna în semnul vostru vă va inspira să vă acordați mai multă atenție nevoilor voastre emoționale și să vă armonizați relațiile cu ceilalți. Acesta este un moment bun pentru a vă împărtăși gândurile și sentimentele și a vă implica în activități care vă aduc în contact cu persoane noi și interesante.

Weekend (29 – 30 aprilie): Venus în Gemeni vă va aduce o atmosferă romantică și plină de farmec în viața voastră sentimentală. Veți simți nevoia să vă apropiați de partener și să vă consolidați legătura afectivă. Acesta este un moment ideal pentru a vă exprima sentimentele și pentru a vă bucura de momente romantice împreună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop săptămânal Fecioară (23 aprilie – 30 aprilie 2023)

Horoscop săptămânal Scorpion (23 aprilie – 30 aprilie 2023)