in

Horoscop săptămânal Berbec (17 aprilie – 23 aprilie 2023)

Începutul săptămânii (17 – 19 aprilie): La începutul săptămânii, Marte în Taur vă aduce o energie stabilă și perseverentă, care vă va ajuta să vă îndepliniți obiectivele. Veți avea o abordare pragmatică și veți fi dispuși să munciți din greu pentru a obține ceea ce vă doriți. Totuși, aveți grijă să nu deveniți prea rigizi în gândire și să vă păstrați mintea deschisă.

Mijlocul săptămânii (20 – 21 aprilie): Luna în Leu vă aduce o perioadă de încredere în sine și afirmație personală. Veți simți nevoia să vă puneți în valoare și să atrageți atenția celor din jur. Acesta este un moment potrivit pentru a vă face planuri ambițioase și pentru a vă dezvolta abilitățile de lider.

Weekend (22 – 23 aprilie): Venus, planeta dragostei și a relațiilor, se alătură lui Marte în semnul Taur, aducând o atmosferă plăcută și senzuală în viața voastră sentimentală. Veți simți nevoia să vă apropiați de partenerul de viață și să vă consolidați legătura afectivă. Acesta este un moment ideal pentru a vă exprima sentimentele și pentru a vă bucura de momente romantice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop dragoste Pești (10 aprilie – 16 aprilie 2023)

Horoscop săptămânal Taur (17 aprilie – 23 aprilie 2023)