in ,

Horoscop săptămânal Pesti (27 martie – 2 aprilie 2023)

Dragă Pești, în săptămâna 27 martie – 2 aprilie, vei trăi experiențe emoționale profunde și vei avea oportunitatea de a te conecta la partea ta intuitivă și spirituală într-un mod unic, datorită energiilor astrale care te înconjoară.

La începutul săptămânii (27-28 martie), Mercur, mesagerul zeilor, îți va stimula comunicarea și îți va permite să-ți exprimi gândurile și sentimentele cu empatie și compasiune. Acesta este un moment bun pentru a-ți consolida relațiile cu cei din jur și a-ți lărgi cercul de prieteni și cunoștințe.

Mijlocul săptămânii (29-30 martie) va fi influențat de prezența lui Venus, zeița iubirii și a frumuseții, care îți va aduce momente de tandrețe și romantism în viața ta afectivă. Acesta este un moment ideal pentru a te apropia de partenerul tău sau pentru a întâlni pe cineva special, dacă ești singur.

Weekendul (1-2 aprilie) va fi marcat de energia Lunii pline, care te va îndemna să te concentrezi pe aspectele spirituale ale vieții tale și să te conectezi la înțelepciunea interioară. Acesta este un moment propice pentru a medita, a te dedica practicilor spirituale sau a-ți explora talentul creativ. Fii deschis la posibilitatea de a primi mesaje și îndrumări din planurile înalte ale conștiinței.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop săptămânal Vărsător (27 martie – 2 aprilie 2023)

Horoscop dragoste Berbec (2 aprilie – 9 aprilie 2023)