in ,

Horoscop săptămânal Berbec (27 martie – 2 aprilie 2023)

Dragă Berbec, în săptămâna 27 martie – 2 aprilie, Universul își va canaliza energia pentru a te inspira și a-ți aduce oportunități în cale. Esti sub influența arderii solare din semnul tău, simțind o energie înnoită și o dorință de a explora noi teritorii.

Pe măsură ce săptămâna începe, vei simți un impuls puternic de a te implica în proiecte personale sau profesionale. Mercur, mesagerul zeilor, te va ajuta să comunici eficient și să-ți pui în valoare talentele. Aceasta este o perioadă propice pentru a începe o colaborare sau a dezvolta noi idei.

Mijlocul săptămânii (29-30 martie) îți aduce ocazia să te reconectezi cu prietenii și să te bucuri de compania lor. Venus, zeița iubirii, îți va aduce momente plăcute în relațiile interpersonale și te va ajuta să îți consolidezi legăturile cu cei dragi.

În weekend (1-2 aprilie), Luna plină îți va aduce o perspectivă nouă asupra obiectivelor tale pe termen lung. Acesta este un moment bun pentru a evalua progresele realizate și a-ți stabili noi priorități. Fii deschis la schimbare și ai încredere în intuiția ta, deoarece Universul te susține în călătoria ta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop săptămânal Pesti (20 martie – 26 martie 2023)

Horoscop săptămânal Taur (27 martie – 2 aprilie 2023)