in

Horoscop săptămânal Vărsător (10 aprilie – 16 aprilie 2023)

Începutul săptămânii (10 – 12 aprilie): În această perioadă, cu Soarele în Aries și Pluton în Capricorn, veți simți nevoia de a vă reinventa în plan profesional și personal. Aceasta este o perioadă de transformare și creștere, în care vă veți confrunta cu schimbări și provocări. Fiți deschiși și adaptați-vă situațiilor, fără a vă pierde încrederea în voi înșivă.

Mijlocul săptămânii (13 – 14 aprilie): Cu Mercur în Taur, veți avea parte de o perioadă în care comunicarea și relațiile cu ceilalți se îmbunătățesc semnificativ. Veți fi mai empatici și veți reuși să vă conectați mai bine cu cei din jur. Acesta este un moment potrivit pentru a vă exprima sentimentele și gândurile într-un mod clar și sincer.

Weekend (15 – 16 aprilie): Luna în Gemeni vă va oferi ocazia de a vă petrece timpul în compania prietenilor și a familiei. Veți simți nevoia să vă relaxați și să vă bucurați de viață, fără a vă gândi prea mult la responsabilități și probleme. Acesta este un weekend ideal pentru a ieși în oraș, pentru a participa la evenimente sociale sau pentru a vă dedica unor activități creative și distractive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop săptămânal Capricorn (10 aprilie – 16 aprilie 2023)

Horoscop săptămânal Pesti (10 aprilie – 16 aprilie 2023)