in

Horoscop săptămânal Leu (17 aprilie – 23 aprilie 2023)

Începutul săptămânii (17 – 19 aprilie): În această perioadă, Marte în Taur vă va aduce o energie determinată și concentrată. Veți fi dispuși să vă asumați responsabilități și să munciți din greu pentru a atinge obiectivele voastre. Cu toate acestea, aveți grijă să nu deveniți prea inflexibili în abordarea voastră și să rămâneți deschiși la sugestiile și ideile celorlalți.

Mijlocul săptămânii (20 – 21 aprilie): Luna în propriul semn vă va conferi o încredere sporită în sine și un sentiment de mândrie personală. Veți dori să vă puneți în valoare talentele și să atrageți atenția celor din jur. Acesta este un moment bun pentru a vă dezvolta abilitățile de lider și pentru a lua inițiativa în proiectele voastre.

Weekend (22 – 23 aprilie): Venus în Taur aduce o atmosferă plăcută și armonioasă în viața voastră sentimentală. Veți simți nevoia să vă apropiați de partener și să vă consolidați legătura afectivă. Acesta este un moment ideal pentru a vă exprima sentimentele și pentru a vă bucura de momente romantice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop săptămânal Rac (17 aprilie – 23 aprilie 2023)

Horoscop săptămânal Fecioară (17 aprilie – 23 aprilie 2023)