in

Horoscop săptămânal Capricorn (10 aprilie – 16 aprilie 2023)

Începutul săptămânii (10 – 12 aprilie): La începutul acestei săptămâni, Soarele în Aries formează un aspect tensionat cu planeta Pluton din Capricorn, ceea ce poate aduce provocări și schimbări în viața voastră. Veți simți nevoia să vă reinventați și să vă adaptați la noile circumstanțe. Cu toate acestea, încercați să vă mențineți calmul și să nu vă lăsați coplesit de emoții.

Mijlocul săptămânii (13 – 14 aprilie): Mercur, planeta comunicării, se alătură lui Soarele în semnul Taur, aducând o abordare mai pragmatică și stabilă în ceea ce privește relațiile și munca. Veți fi mai structurați în gândire și veți lua decizii pe baza unor analize temeinice. Profitați de această perioadă pentru a vă rezolva problemele financiare și pentru a vă stabili obiective pe termen lung.

Weekend (15 – 16 aprilie): Luna în Gemeni va aduce o atmosferă plăcută și comunicativă, în special în relațiile cu cei din jur. Veți avea ocazia să vă împărtășiți ideile și gândurile cu ceilalți, iar acest lucru vă va ajuta să vă dezvoltați abilitățile de comunicare. Profitați de acest weekend pentru a vă petrece timpul alături de cei dragi și pentru a vă relaxa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop săptămânal Săgetător (10 aprilie – 16 aprilie 2023)

Horoscop săptămânal Vărsător (10 aprilie – 16 aprilie 2023)