in ,

Horoscop săptămânal Berbec (20 martie – 26 martie 2023)

Dragi nativi Berbec, în această săptămână veți experimenta o perioadă de tranziție și creștere personală, în timp ce Soarele intră în semnul vostru zodiacal, marcând începutul unui nou an astrologic și punându-vă în centrul atenției.

La începutul săptămânii, energia Soarelui vă va ajuta să vă simțiți încrezători și optimiști. Este un moment bun pentru a vă pune în aplicare planurile și a începe proiecte noi. Cu toate acestea, Mercur, planeta comunicării, se va afla într-o poziție mai tensionată, așa că ar fi bine să vă acordați atenție cuvintelor pe care le folosiți și modului în care vă exprimați.

Pe plan sentimental, Venus, aflată într-un aspect armonios cu Neptun, vă va aduce momente de romantism și visare. Dacă sunteți deja într-o relație, profitați de această energie pentru a vă apropia mai mult de partenerul vostru și a-i arăta cât de mult îl apreciați. Dacă sunteți singuri, există șanse să întâlniți pe cineva care să vă cucerească prin farmecul său.

În a doua parte a săptămânii, concentrați-vă pe dezvoltarea personală și pe autocunoaștere. Luna plină care are loc în partenerul vostru zodiacal, Balanța, vă poate determina să vă evaluați relațiile și să faceți ajustări acolo unde este necesar.

Săptămâna se încheie cu un sentiment de liniște și echilibru pe măsură ce energia astrală se așază. Reflectați la ceea ce ați învățat în această săptămână și pregătiți-vă pentru perioada plină de oportunități care vă așteaptă în săptămâna următoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop săptămânal Taur (20 martie – 26 martie 2023)