in

Horoscop săptămânal Balanță (10 aprilie – 16 aprilie 2023)

Începutul săptămânii (10-11 aprilie): Venus, guvernatorul Balanței, în conjuncție cu Uranus în Taur îți va aduce o schimbare pozitivă în relațiile personale și în viața amoroasă. Acest aspect astral îți oferă șansa de a întâlni persoane noi și interesante și de a întări relațiile existente.

Mijlocul săptămânii (12-13 aprilie): Mijlocul săptămânii aduce o schimbare în sfera emoțională, deoarece Luna va trece prin semnul Săgetătorului. Acest aspect astral îți va oferi o încredere în sine și o energie pozitivă care te va ajuta să te conectezi cu ceilalți și să-ți îmbunătățești relațiile interpersonale.

Weekend (14-16 aprilie): În weekend, Luna în Capricorn te va îndemna să te concentrezi pe responsabilități și să te ocupi de aspectele practice ale vieții. Acesta este un moment propice pentru a evalua situația financiară și pentru a face planuri pe termen lung. În acest interval, vei găsi un echilibru între viața personală și cea profesională, asigurându-te că îți acorzi suficient timp și atenție ambelor domenii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop săptămânal Fecioară (10 aprilie – 16 aprilie 2023)

Horoscop săptămânal Scorpion (10 aprilie – 16 aprilie 2023)